Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

UZN kan altijd de uitvaart voor u verzorgen, ongeacht waar u verzekerd bent.

U kiest de uitvaartverzorger

U bent altijd vrij in uw keus voor een uitvaartverzorger. Bij sommige uitvaartverzekeringen kan het voordelig zijn om de uitvaart te laten verzorgen door de verzekeringsmaatschappij. Maar zelfs dan is de keus aan u. Wij kunnen u daarbij helpen. Wij geven ook aan welk effect uw keus heeft op de uitvaartnota.

 

Wij kijken graag met u hoe de overledene is verzekerd. Bij het opstellen van de kostenbegroting houden we rekening met de verzekeringsuitkering. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

Soorten uitvaartverzekeringen

Voordat u een uitvaartverzorger inschakelt, is het handig dat u nagaat welke uitvaartverzekering is afgesloten.

 

  • Een kapitaalverzekering
  • De overledene is verzekerd voor een bedrag, waarbij de verzekeringsmaatschappij het verzekerde bedrag uitkeert bij overlijden. U kunt deze uitkering gebruiken om (een deel van) de uitvaart te bekostigen.
  •  
  • Een naturaverzekering
  • De overledene is verzekerd voor een uitvaartpakket van levering en diensten, dat vooraf is afgesproken. Het gaat dan bijvoorbeeld om een crematie of begrafenis, een afscheidsdienst, een rouwauto en/of een condoleance. De nota voor deze diensten stuurt de uitvaartverzorger naar de verzekeraar. U ontvangt alleen een factuur voor eventuele extra zaken, die niet door de naturaverzekering zijn gedekt.

Uitvaartverzekering nodig?

Heeft u voldoende spaargeld, dan heeft u misschien geen uitvaartverzekering nodig. Wilt u weten of een uitvaartverzekering wel of niet nodig is? Neemt u dan contact met ons op (020 646 06 06). Wij inventariseren samen met u uw uitvaartwensen en geven u inzicht in de daarmee samenhangende kosten.

 

Wanneer een uitvaartverzekering nodig blijkt, dan verwijzen we u graag door naar Ardanta. Ardanta helpt u verder met het maken van een bewuste keuze over de uitvaartverzekering. Kijkt u op hun site voor de verschillende uitvaartverzekeringen (www.ardanta.nl/verzekeringen). Of neemt u telefonisch contact op met Ardanta (053 - 488 11 22). Ardanta helpt u graag verder.

Verzekerd

UZN kan de uitvaart voor u verzorgen, ongeacht waar u verzekerd bent. Indien gewenst en zonder extra kosten kunnen wij voor u de uitkering bij de verzekeringsmaatschappij aanvragen, zodat u de tijd kunt nemen voor verbondenheid, voor stilte, voor verdriet. De uitkering brengen wij volledig inzichtelijk in mindering op de uitvaartkostennota, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.