Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Wij zijn een familiebedrijf, warm en betrokken. Wij helpen u graag de uitvaart volledig te laten verlopen naar uw wensen. Onze mensen, van gastdame tot chauffeur en van overledeneverzorger tot uitvaartleider, hebben dezelfde overtuiging. Wij allen vinden het belangrijk u een waardig en liefdevol afscheid te geven. Persoonlijke zorg staat bij ons voorop.

Wij nemen u graag alles uit handen bij de organisatie van de uitvaart. Deskundig en integer bespreken wij met u de plechtigheid. Wij luisteren naar uw wensen en brengen die in kaart. Wij maken afspraken en regelen wettelijke formaliteiten. We begeleiden het vervoer van de overledene. Wij stellen met u de rouwtekst op voor drukwerk en/of advertentie. Uw zorg is onze zorg!

Door heel Nederland kunt u ons vinden. Voor het verzorgen van verschillende uitvaarten beschikt UZN over een groot aantal uitvaartzorgcentra en uitvaartspecialisten. Vooral in de regio’s Almere, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Rotterdam, Utrecht en Zeeland.

Wij begrijpen dat u bij een afscheid het liefst alles goed geregeld wilt zien. Even geen omkijken naar administratief werk, verzekeringen of afspraken rondom de uitvaart. Zodat u de tijd kunt nemen voor verbondenheid, voor stilte, voor verdriet. Met betrokkenheid zorgen wij voor een passende uitvaart. Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Over UZN

Wij zijn Uitvaart Zorgcentra Nederland (UZN). Met hart en ziel verzorgen wij uw uitvaart. Persoonlijk, betrokken, integer en met respect. Een groot aantal uitvaartzorgcentra en uitvaartspecialisten is bij onze organisatie aangesloten. Wij staan voor u klaar, altijd en overal.

Keurmerk Uitvaartzorg

De zes zekerheden van het Keurmerk Uitvaartzorg bieden u als consument bescherming. U kunt er op vertrouwen dat UZN aan deze eisen voldoet.

De zes zekerheden:

1. Heldere afspraken over uitvoering

De uitvaartleider legt alle gemaakte afspraken schriftelijk vast. Ook wanneer deze later wijzigen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

2. Transparante kostenbegroting

Ook de gemaakte prijsafspraken legt de uitvaartondernemer schriftelijk vast, inclusief latere wijzigingen.

 

3. Goede organisatie van de uitvaart

De uitvaartondernemer garandeert een correcte uitvoering van de uitvaart, van het begin tot het eind. Er wordt voor elke uitvaart een uitgebreid dossier samengesteld.

 

4. Bekwaam personeel

Het personeel van alle uitvaartcentra aangesloten bij UZN is gekwalificeerd. U kunt er op vertrouwen dat de uitvaart in goede handen is.

 

5. Doelmatige klachtenafhandeling

De uitvaartondernemer hanteert een adequate klachtenafhandelingsprocedure. Wanneer de klacht niet in samenspraak tussen de uitvaartverzorger en de opdrachtgever kan worden opgelost, wordt de klacht in behandeling genomen door de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen.

 

6. Klanttevredenheidsonderzoek

Iedere Keurmerkhouder voert elk jaar een klanttevredenheidsonderzoek uit. Op basis van de resultaten past de uitvaartonderneming, waar nodig, de dienstverlening aan.

 

Uitvaartcentra aangesloten bij de UZN-groep onderscheiden zich onder meer door het bieden van uitstekende service en kwaliteit. Onderstaande punten dragen bij aan het in stand houden van de kwaliteit van onze complete dienstverlening:

 

  • Alle uitvaartcentra aangesloten bij de UZN-groep, zijn 24 uur per dag telefonisch te bereiken. Er is altijd iemand van het eigen personeel bereikbaar die u persoonlijk te woord staat.
  • Ieder uitvaartcentrum beschikt over een eigen drukkerij, waardoor u in zeer korte tijd kunt beschikken over de rouwcirculaires. Behalve de rouwcirculaires kunnen wij uiteraard ook uw rouwadvertenties in de diverse kranten verzorgen.
  • Onze vestiging in Amsterdam (Uitvaartcentrum Zuid, Fred. Roeskestraat 91) beschikt over een showroom annex uitvaartwinkel. U vindt hier onder andere een uitgebreide collectie sierurnen, herinneringssieraden en literatuur.
  • Het is mogelijk om een overledene thuis op te baren. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur en gekwalificeerd personeel om dit voor u te verzorgen.
  • Uitvaartcentrum Zuid verzorgt, in opdracht van de Gemeente Amsterdam, uitvaarten voor minder vermogenden. Mochten er geen nabestaanden zijn, dan verzorgt Uitvaartcentrum Zuid namens de Gemeente Amsterdam de zogenaamde “Eenzame uitvaarten”.
  • UZN Nederland biedt de mogelijkheid om een online condoleanceregister te openen.

Vul het onderstaande formulier in met uw vraag en deze wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.