Overlijden melden

0900 821 23 35

Dag en nacht bereikbaar

 

Over UZN

Wij zijn Uitvaart Zorgcentra Nederland (UZN). Met hart en ziel verzorgen wij uw uitvaart. Persoonlijk, betrokken, integer en met respect. Een groot aantal uitvaartzorgcentra en uitvaartspecialisten is bij onze organisatie aangesloten. Wij staan voor u klaar, altijd en overal.

Wie zijn we?

Wij zijn een familiebedrijf, warm en betrokken. Wij helpen u graag de uitvaart volledig te laten verlopen naar uw wensen. Onze mensen, van gastdame tot chauffeur en van overledeneverzorger tot uitvaartleider, hebben dezelfde overtuiging. Wij allen vinden het belangrijk u een waardig en liefdevol afscheid te geven. Persoonlijke zorg staat bij ons voorop.

Wat doen we?

Wij nemen u graag alles uit handen bij de organisatie van de uitvaart. Deskundig en integer bespreken wij met u de plechtigheid. Wij luisteren naar uw wensen en brengen die in kaart. Wij maken afspraken en regelen wettelijke formaliteiten. We begeleiden het vervoer van de overledene. Wij stellen met u de rouwtekst op voor drukwerk en/of advertentie. Uw zorg is onze zorg!

Waar vindt u ons?

Door heel Nederland kunt u ons vinden. Voor het verzorgen van verschillende uitvaarten beschikt UZN over een groot aantal uitvaartzorgcentra en uitvaartspecialisten. Vooral in de regio’s Almere, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Rotterdam, Utrecht en Zeeland.

Waarom helpen wij u?

Wij begrijpen dat u bij een afscheid het liefst alles goed geregeld wilt zien. Even geen omkijken naar administratief werk, verzekeringen of afspraken rondom de uitvaart. Zodat u de tijd kunt nemen voor verbondenheid, voor stilte, voor verdriet. Met betrokkenheid zorgen wij voor een passende uitvaart. Wij staan dag en nacht voor u klaar.

 

 

Hoofdkantoor UZN

Fred. Roeskestraat 91

1076 EC Amsterdam

T 020 646 06 06

E info@uitvaartcentrumzuid.nl

Bureau APS

In samenwerking met